Workshop đŸ’Œ

Workshop đŸ’ŒÂ i dagarna tvĂ„. Denna gĂ„ng har jag fĂ„tt Ă„ka till Ulricehamn kanske inte det mest exklusiva och exotiska stĂ€llet att workshopa pĂ„. Men ett konferensrum Ă€r ett konferensrum, en Powerpoint Ă€r en Powerpoint. 

Det som Àr lyxen med att Workshopa i Ulricehamn Àr att utanför dörren ligger Skidstadion (Det vita i bilden ovan, samt bilden nedan). Jag Àger ingen utrustning för skidÄkning och det intresserar mig föga att köra med hyrd utrustning. Men det ser verkligen hÀrligt ut speciellt med detta vÀdret.

DCIM102GOPRO

Agendan pÄ workshopen innehöll en aktivitetspaus pÄ ca 2h dÄ andra behövde vara med pÄ andra möten och levererar  fortsÀttning skulle ske mellan 18-20 sÄ passade det bra för mig att sticka ut pÄ en runda. Valet stod mellan Snabbdistanspass + Intervaller eller LÄngpass.

 

Valet föll pÄ Snabbdistans + Intervaller. Planen var var 10 km i ca 4,45min/km samt
2*5min intervaller i ca 4,15 min/km med 1 min joggvila mellan dessa. DĂ€r efter hem/nerjogg.

VĂ€dret var perfekt och jag letade mig ner frĂ„n Lassalyckans skidstadion mot Centrala  Ulricehamn för att springa lĂ€ngst med Åsunden. DCIM102GOPRO

Fina cyekelbanor som gĂ„r lĂ€ngst med Åsunden, förbi fina villor och trevliga vyer. Ett lĂ„ngpass i Ulricehamn skulle mycket vĂ€l kunna sluta i Tranemo eller i Limmared hos bekanta. Men det fĂ„r bli en annan gĂ„ng.
IMG_0033

Summering av del 1 av passet

2016-02-26_1146

SÄ hÀr nöjd blir man nÀr man lyckas med ett sÄhÀr bra pass som var del 1.

Del tvÄ var tvÄ stycken femminuters intervaller och hemjogg.
2016-02-26_1151 DÀr intervallerna lÄg pÄ 4:20 tempo (mÄlet var 4:15) men jag Àr nöjd med det trots allt, speciellt eftersom detta skedde direkt efter 10km i tröskeltempo.

SÄ hÀr nöjd blir man.

DCIM102GOPRO

 

 

 

 

Annonser